Voluntar la ediția aniversară Astra Film Festival. AFF 30 va avea loc la Sibiu în perioada 15-22 octombrie 2023

Voluntar la ediția aniversară Astra Film Festival. AFF 30 va avea loc la Sibiu în perioada 15-22 octombrie 2023

Festivalul Internațional de Film Documentar Astra din Sibiu deschide programul de voluntariat pentru cea de-a 30-a ediție, care va avea loc în perioada 15-22 octombrie 2023. Se pot înscrie tineri din toată țara, cunoscători de limbi străine (cunoașterea limbii engleze este obligatorie), responsabili, motivați, creativi și sociabili. Aceștia pot aplica până în data de 17 septembrie în cadrul unor departamente precum info-point, guest, public speaking, logistică, locații și spații de proiecție, industry, foto-video, subtitrare, tehnic, celula de criză & office. Programul de voluntariat AFF face parte din misiunea Astra Film Festival de a contribui la educarea copiilor și tinerilor din România în domeniul media și al filmului.

Cei care doresc să devină voluntari ai ediției aniversare Astra Film Festival (AFF 30) pot aplica pe site-ul prin completarea unui chestionar. La finalul programului, ei vor primi o diplomă de voluntariat pe care o pot adăuga la CV și o pot folosi ca referință pentru viitoare oportunități.

Voluntarii Astra Film trebuie să fie tineri dispuși să lucreze în echipă, deschiși pentru a învăța lucruri noi și a face față unor situații imprevizibile. Experiența de voluntar AFF contribuie la dezvoltarea capacității de relaționare, găsirea rapidă a soluțiilor pentru situații neprevăzute, dezvoltarea abilităților specifice pentru organizarea unui eveniment cultural, îmbogățirea cunoștințelor cinematografice. Voluntarii Astra Film vor face parte din echipa de bază a festivalului, vor fi în contact direct cu invitați, filmakeri și regizori și vor avea acces la evenimentele AFF30 (proiecții de filme, concerte, expoziții, petreceri).

Cea de-a 30-a ediție a celui mai longeviv festival de film din România va avea loc în perioada 15-22 octombrie 2023, la Sibiu. Filmele selectate în programul oficial AFF 30 vor concura în patru secțiuni competiționale (Voci emergente ale documentarului, Europa Centrală și de Est, România și DocSchool). Pe lângă secțiunile competiționale, programul oficial mai cuprinde secțiuni non-competiționale, selecții curatoriate, secțiuni tematice și programe speciale.

Lansat în 1993 ca proiect inovator în Europa Centrală și de Est, Astra Film Festival se află sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizat de Astra Film, CNM Astra și Fundația Astra Film, cu sprijinul Consiliul Județean Sibiu, al Ministerului Culturii, al Centrului Național al Cinematografiei, al Consulatului Republicii Federale Germania la Sibiu și al Uniunii Cineaștilor. Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Uniunea Europeană prin Programul Europa Creativă

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related