Kraft Market Fair, 7-8 octombrie 2023

Kraft Market Fair, 7-8 octombrie 2023

Matei Millo 8-10 | weekend orele 14-21.00

Știi cum e când mergi în supermarket și ești overwhelmed de varietățile de cereale pentru mic dejun, așa că mergi la raionul de lactate și întâmpini fix aceeași problemă? Well... n-avem de ce să te mințim, cam așa o să fie și la târgul nostru de artă și obiecte decorative handmade, pentru că o să fie greu să pleci doar cu un singur lucru acasă.

Dar, spre deosebire de stresul cumpărăturilor, e o activitate recreativă de weekend care te familiarizează cu ce mai e nou în planul culturii locale și – sperăm noi – te va determina să-ți sufleci mânecile și să te (re)apuci de craft.

Încercăm în permanență să venim în întâmpinarea voastră cu produse care aduc un plus de inovație, de sustenabilitate și de autenticitate. Punem în lumină artă și obiecte de artizanat în a căror valoare credem cu tărie și prin care sperăm să vă faceți o bucurie, vouă sau celor dragi.

Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm cu drag pe Str. Matei Millo, nr. 8-10, să scoatem împreună la iveală spiritul creativ.

#targ #targuri #targromania #fair #market #handmade #artist #romanianartist #brand #bazar #handmaderomania #handcrafted #artizani #producatorilocali #produslocal #fabricatlanoi #alegealternativa

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related