Lights, Camera, Action! A new student series begins

Lights, Camera, Action! A new student series begins

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) dă startul înscrierilor Recrutării. În perioada 25 Septembrie - 9 Octombrie, fii pregătit să iei parte la noul show marca ASER.

În ASER oportunitățile își fac apariția la fiecare pas, iar cu ajutorul informațiilor primite de la specialiști din diferite domenii, îți poți găsi pasiunea. Aici poți scrie scenariul emisiunii tale preferate, alăturându-te ariilor ASER: Marketing, Public Relations, Logistics&Finance, Human Resources, Sales sau Organisational Culture. De asemenea, vei afla mai multe despre Project Management și Event Management, fiind parte din echipa de producție a proiectelor și evenimentelor ASER.

ASER este locul perfect pentru a ieși din zona ta de confort. Te va ajuta să te dezvolți personal, prin networking cu oameni importanți din mediul de business, organizare și lucru în echipă alături de alți studenți pasionați. Profesional, îți poți găsi un domeniu preferat, deoarece structura ASER îți oferă oportunitatea de a experimenta diverse roluri. Dar ce emisiune nu are și o echipă în spatele camerelor? Comunitatea ASER va fi alături de tine pe parcursul transmisiei tale cu multă pasiune și entuziasm.

Dacă îți dorești mai mult de la studenția ta, te așteptăm să creăm împreună amintiri de neuitat. Suntem în direct. Înscrie-te în ASER până pe 9 Octombrie și creează emisiunea studenției tale!

Asociația Studenţilor Economişti din România este un ONG care dezvoltă personal şi profesional studenţi din SNSPA, ASE şi UB. Sunt cunoscuţi drept tinerii care au adus şi aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related