Expoziția grupului KOMPUS 2023

Expoziția grupului KOMPUS 2023

Grupul KOMPUS anunță deschiderea celei de-a treia ediții în cadrul Galeriei A33. Este vorba despre o expoziție de grup neconvențională, organizată într-un spațiu, de asemenea, neconvențional. Evenimentul va avea loc în Cartierul Armenesc, în perioada 13-22 octombrie 2023. Vernisajul va începe la ora 18:30. Pe toată perioada desfășurării expoziției, accesul se face pe baza invitației, ori prin programare în prealabil, pe pagina de Facebook sau Instagram a grupului.

Înființat în anul 2021, KOMPUS este un colectiv de artiști ce reflectă în nume și în fapte diversitatea, alcătuind un grup eclectic.

Grupul este format din studenți și absolvenți ai Universității Naționale de Arte din București și de profesorul acestora: lect. univ. dr. George Moscal. Ei își propun să promoveze arta sub toate formele ei și să ofere o platformă tinerilor artiști pentru a-și exprima liber ideile și gândurile prin creația lor.

Temele și subiectele abordate în creațiile acestor artiști sunt la fel de complexe și de variate precum sunt ei înșiși. De la explorarea legăturilor profunde dintre om și animal, introspecție, moarte, iubire, natură efemeră, antistudiu, individualitate, până la conexiunea dintre spațiul interior și cel exterior. Expoziția oferă o panoramă cuprinzătoare a vieții și condiției umane prin lentila artei.

Un aspect notabil al Grupului KOMPUS este faptul că nu se bazează pe credințe artistice comune, ideologii culturale sau afinități estetice sau conceptuale. Este un grup dinamic, o adunare de minți creative, fiecare cu propriile viziuni și abordări. Liantul care îi unește este arta.

Lect. univ. dr. George Moscal spune despre eveniment că „în mod sigur va fi o experiență memorabilă pentru cei care vor răspunde invitației noastre, prin descoperirea unor discursuri artistice proaspete, originale, asumate și prin oportunitatea de a cunoaște autorii, de a comunica direct cu ei”.

Membrii grupului KOMPUS: Ilie Justian Chiriac Brănescu; Adelina Cîmpeanu; Irina Cîmpeanu; Ștefania Cojocaru; Ioana Cristodorescu; Raluca Ioana Drăghici; Sânziana Georgescu; Adnana Grecu; Cristina Grigorescu; Nectaria-Ioana Guraliuc; Ana-Maria Guță; Alexandru Ion; Valentina Ionescu; Iuliana-Cristina Ioniță; Joy Kibera; Elena Micu; George Moscal; Andrei Neagu; Răzvan Tiberiu Necula; Bogdan-George Negulescu; Cătălina Nistor; Georgiiana Petrulianu; Andra Victoria Popescu; Claudiu D. Popescu; Norica-Ioana Popescu; Sorana Scorțea; Mihai Stanciu; Gabriela Szűcs; Andreias Welther și Oana Zbanț.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related