Concurs de proză scurtă - Ediția a II-a

Concurs de proză scurtă - Ediția a II-a

Asociația Cod de Poveste lansează un nou concurs de proză scurtă cu premii în bani. De această dată tema concursului este despre umor, mai precis accentul cade pe ideea de povestiri contemporane vesele.

Juriul celei de-a doua ediții este format din Victor Cobuz, Cornel George Popa și Bogdan Răileanu. Pe lângă Marele Premiu în bani în valoare de 2500 de lei, un număr de minimum 12 texte finaliste vor fi publicate pe platforma coddepoveste.ro.

Concursul se adresează atât autorilor consacrați cât și celor nedebutați.

La prima ediție s-au înscris un număr total de 163 de autori.

Înscrierile se pot face până pe data de 22 decembrie 2023 la adresa [email protected].

 

Regulamentul concursului:

  1. Fișiere format .doc sau .docx
  2. Limită de semne: între 6000 și 15.000 de semne (cu spații)
  3. Spațiere la 2 rânduri, mărime font 12
  4. Titlul povestirii să fie titlul fișierului trimis
  5. 5. O singură înscriere per autor
  6. 6. Numele autorului nu trebuie inclus în fișierul povestirii.
  7. 7. Povestirea nu a mai fost publicată anterior
  8. 8. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 24 ianuarie

Ilustrațiile și posterul concursului au fost realizate de artistul SADDO și au avut ca inspirație picturile din Cimitirul vesel de la Săpânța.

Platforma Cod de Poveste este o inițiativă culturală ce a luat naștere în 2022 cu scopul de a promova autorii români contemporani și proza scurtă românească contemporană. Prin intermediul materialelor cu QR cod care sunt afișate în spații de tranzit sau în locuri în care publicul petrece un timp de așteptare, platforma încearcă să ofere o alternativă la timpul pierdut online și să îl transforme în timp de lectură. Oricine poate scana codul QR are astfel acces la textele publicate pe www.coddepoveste.ro – unde, în fiecare săptămână, apare un text nou.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related