Turul Târgurilor de Crăciun cu Lucian Mîndruță: ascultătorii devin spiridușii Digi FM pentru copiii mai puțin norocoși

Turul Târgurilor de Crăciun cu Lucian Mîndruță: ascultătorii devin spiridușii Digi FM pentru copiii mai puțin norocoși

Crăciunul este despre magie, speranță și dorința de a dărui. În pragul sărbătorilor de iarnă, Digi FM dă startul celei de-a treia ediții a „Turului Târgurilor de Crăciun”, campanie derulată alături de Asociația Banca de Bine și Băneasa Shopping City și pornește o nouă caravană de mobilizare socială. Timp de 6 zile, Lucian Mîndruță susține emisiunea în deplasare, din mijlocul comunităților de oameni inimoși care devin parte a unei impresionante inițiative de solidaritate, cu scopul de a colecta și de a oferi donații copiilor proveniți din medii defavorizate.

În perioada 1 - 8 decembrie 2023, într-un nou maraton de fapte bune, studioul mobil Digi FM, marcat cu însemnele #ȘcoalaFărăPauză, va călători prin țară  și va deveni punctul central al unei ample acțiuni caritabile menite să aducă bucurie și emoție copiilor care nu au prea multe motive să zâmbească.

Echipa Digi FM invită ascultătorii să fie și anul acesta ajutoarele lui Moș Crăciun și să doneze, printr-un gest de bunătate, generozitate și solidaritate, jucării, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente tehnologice, toate în stare bună, curate, complete și funcționale.

De 1 Decembrie, la Digi FM, în cadrul ediției speciale realizată în Băneasa Shopping City, Lucian Mîndruță, ambasadorul proiectului, a anunțat împreună cu Violeta Bîltac, președintele Asociației Banca de Bine, orașele unde oamenii binevoitori și cu dare de mână vor putea aduce cadouri și zâmbete pentru copiii nevoiași din regiune. Astfel, cei aflați pe frecvențele Digi FM au descoperit mai multe detalii atât despre procesul de sortare și sterilizare a donațiilor colectate, cât și despre distribuirea acestora, prin implicarea tuturor voluntarilor dedicați acestei cauze nobile. 

“Cu emoție și căldură în suflet plecăm și anul acesta prin țară. Vom fi prezenți în târgurile de Crăciun și ne propunem să strângem daruri pentru cei mai puțin norocoși din zonele în care mergem. Pe voi, cei care ne vizitați, ne dorim să vă cunoaștem, să aflăm care sunt nevoile din comunitățile locale și să încercăm să facem puțin mai bine pentru cei din jurul nostru. Nu uitați, stă în puterea noastră să fim (mai) buni.“, îndeamnă Violeta Bîtlac, cea care îl va însoți pe Lucian în aventura anuală de a preschimba visurile copiilor vulnerabili în realitate.

Printre cei care au îmbrățișat inițiativa de a împărți bucurie și speranță de sărbători, se numără matinala Beatrice Ghiciov, care a venit în emisiune cu multe surprize pregătite pentru cei mici și o încurajare:

„Am susținut întotdeauna proiectul Școala fară Pauză” și Turul Târgurilor de Crăciun de la Digi FM, dar acum, de când sunt și eu mămică, parcă simt și mai aprope nevoia de a ști copiii fericiți, măcar de Crăciun.” a declarat aceasta.

Lucian Mîndruță va realiza emisiunea între orele 17:00 și 19:00, direct din Piața Centrală sau din inima târgului de Crăciun din cele cinci orașe gazdă, cu misiunea de a strânge cât mai multe daruri atât de așteptate și prețuite de copiii care visează la sărbători mai fericite. Turul continuă în Oradea pe 4 decembrie, Baia Mare pe 5 decembrie, Bistrița pe 6 decembrie, Suceava pe 7 decembrie și se va încheia în Bacău pe 8 decembrie.

“<<După ce că n-avem, ne mai ceri și tu?>>” Aceasta ar fi prima întrebare pe care o ghicesc în mintea oamenilor. Și am un răspuns: nu cer de unde nu e. Și nu cer pentru cei care au deja ceva. Căutăm de la oameni care își pot permite un mic cadou și ducem copiiilor care alminteri nu vor primi nimic de Crăciun. E atât de simplu!” completează Lucian Mîndruță.

În următoarele cinci zile de transmisie, ascultătorii se vor putea transforma în adevărați #spiridușiDigiFM pentru a răspândi magia Crăciunului și a dărui un strop de fericire în sufletul copiilor mai puțin norocoși.

Parte integrantă a proiectului extins #ȘcoalaFărăPauză, Turul Târgurilor de Crăciun reprezintă o nouă campanie de responsabilitate socială prin care Grupul DIGI continuă să sprijine comunitățile vulnerabile prin inițiative de solidaritate și implicare civică.

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related