De Sărbători, îndrăznește să strălucești cu ETi DARE

De Sărbători, îndrăznește să strălucești cu ETi DARE

În perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2023, producătorul de dulciuri ETi derulează pentru brandul DARE campania promoțională ”Îndrăznește să strălucești!”.

Desfășurată la nivel național, campanie oferă premii inedite ce constau în lingouri de aur. Cei care cumpără pe durata campaniei minimum 3 produse aparținând brandului DARE și se înscriu în promoție pot câștiga un lingou de aur de 31 grame, 10 lingouri de aur a câte 10 grame fiecare și alte premii dedicate în magazine selectate.  

”Am pornit această campanie gândindu-ne la nevoile consumatorilor în perioada sărbătorilor de iarnă, când efervescența cumpărăturilor poate fi umbrită de inflație în actualul context economic incert.  Indiferent de vremuri, lingourile de aur sunt o investiție sigură care nu se devalorizează, de aceea am ales să le oferim românilor șansa de a câștiga premii care nu-și pierd valoarea în timp, la fel ca gustul DARE”, Cristina Săndulescu, Marketing Manager, ETi Romania & Central Europe.

Cei interesați să participe la promoție sunt invitați să cumpere minimum 3 produse DARE din magazine fizice sau online și să se înscrie pe website-ul etibonus.com/ro sau să scaneze QR codul campaniei disponibil pe ambalajele produselor.  

Produsele participante includ și noua gamă de praline Dare, disponibile în cutii de tip sharing, acestea fiind cadoul perfect pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferind momente de răsfăț, fie că alegi varianta de ciocolată simplă, fie cu cremă de portocale și caramel sau cu o savuroasă cremă de alune de pădure.

Fiecare cutie din noua gamă conține câte 10 praline ambalate individual, perfecte pentru a fi  împărțite cu cei dragi.

Ambalajele noilor praline au un design deosebit și vin cu urări speciale, potrivite momentelor când sunt oferite cadou: “With love!”, “Enjoy”și ”Happy Sweet Days!”.

Noua gamă de praline ETi DARE:

  • ETi DARE praline de ciocolată neagră 44,5% cu umplutură de caramel 55,5% și portocală (minimum 54%)
  • ETi DARE praline de ciocolată cu lapte (minimum 32% substanță uscată cacao și minimum 27% substanță uscată lapte)
  • ETi DARE praline de ciocolată cu lapte (40%) și cremă de alune de pădure (60%) conținut ridicat de alune de pădure 18% bucati de alune de padure și cremă)

Despre ETi DARE

ETi DARE este unul dintre cele mai puternice branduri din portofoliul producătorului de dulciuri ETi, alături de Milk Burger și Puf.

Prezent pe piața românească din 2018, ETi DARE a primit din partea consumatorilor români o distincție specială pentru inovație pentru batonul cu ciocolată neagră și napolitană DARE, fiind votat 2 ani consecutiv, în 2019 și 2020. În 2020, ETi Dare obține aceeași distincție cu gama ETi DARE Dark Chocolate în cadrul categoriei de tablete de ciocolată, iar în 2021 pentru gama de napolitane neglazurate.

În 2021, ETi DARE a câștigat la Premiile Piața titlul de cel mai puternic brand în categoria Dulciuri, premiu oferit în urma voturilor acordate de către retaileri.

Produsele ETi Dare se adresează consumatorilor care apreciază ingredientele speciale și de calitate, ori de câte ori ei doresc să se bucure de gustul intens al ciocolatei sau al celorlalte ingrediente cu gust fin si special, în momentele de relaxare și răsfăț absolut.

În prezent, sub umbrela ETi DARE, pe piața românească este comercializată o gamă variată de dulciuri: napolitate (glazurate și neglazurate), tablete de ciocolată, batoane, prăjituri, praline și biscuiți cu cereale integrale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related