Expoziția COLLAGE JOURNEY

Expoziția COLLAGE JOURNEY

COLLAGE JOURNEY powered by Safiticuminti Gallery aduce împreună șase artiști vizuali, ce vor expune între 22 februarie - 22 martie, într-un context neconvențional, o clinică de stomatologie pe Str. Putul lui Zamfir 15A. Artiștii sunt membri ai comunității Bucharest Collage Collective: Ada Moisă, Andrei Stan, Cristiana Bucureci, Livia Marinescu, Nicoleta Ababei și Ruxandra Niculae, și invită publicul iubitor de artă la vernisajul din 22 februarie de la ora 19:00.

Conceptul expoziției COLLAGE JOURNEY imaginează colajului precum o călătorie, o explorare și o oportunitate perfectă pentru public de a descoperi și de a se împrieteni cu acest demers poetic. Ca un portal către lumea interioară a artistului, fiecare lucrare este un jurnal vizual al stărilor, amintirilor și reflecțiilor sale intime. Prin materiale, texturi, forme și suprapuneri variate, artistul propune conexiuni neașteptate între elemente aparent disparate, ilustrând complexitatea și diversitatea experiențelor umane. Intimitatea se naște din această vulnerabilitate de a dezvălui straturi profunde ale emoțiilor, gândurilor și experiențelor personale. Fiecare lucrare lansează o invitație către privitor de a observa, de a-și pune întrebări, de a simți, de a fi curios și de a porni în propria călătorie.

Vernisajul expoziției COLLAGE JOURNEY va avea loc joi, 22 februarie 2024, de la ora 19.00, la Clinica de Implantologie Dr. Lorelei Nassar (Str. Putul lui Zamfir 15A), în prezența artiștilor care aduc în prim plan colaje realizate analog sau digital, tributare curentelor dada, suprarealism, futurism, modernism, artă contemporană.

Intrarea este liberă.
Expoziția poate fi vizitată până pe 22 martie 2024.

Artiștii expozanți:

Ada Moisa (D’Ada Collage
Andrei Stan 
Cristiana Bucureci
Livia Marinescu
Nicoleta Ababei 
Ruxandra Nicolae

Evenimentul propune și un live act painting din partea artistelor Andreea Oprisan, Ingrid Maschek și Maria Bratu, membre Să Fiți Cuminți Crew: 

Ingrid Maschek 
Andreea Oprisan
Maria Bratu

Săfițicuminți este o comunitate de artiști vizuali români ce își propune să ofere artiștilor o voce colectivă menită să aprindă creativitatea societății. Prin proiectele lor, Safiticuminti sprijină viața artiștilor și reechilibrarea sectoarelor culturale. Safiticuminti doreste ca artiștii să beneficieze din plin de oportunitățile erei digitale si dorește să încurajeze inovația și să ofere oportunități de comunicare, creație și evoluție culturală.

Gazda evenimentului este Clinica de implantologie Lorelei Nassar de pe str Puțul lui Zamfir nr 15A, ce susține artiștii oferind spațiile clinicii pentru expoziții, ateliere de artă și yoga.

Vernisajul este sponsorizat de Favr Snacks și ClubMate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related