Se deschide cel mai mare târg de artă contemporană din România

Se deschide cel mai mare târg de artă contemporană din România

50 de expozanți, peste 100 de artiști din China, Germania, Polonia, Republica Moldova, România, Ucraina și Ungaria.

MoBU urmează să-și primească vizitatorii la Romexpo în București între 29 mai și 2 iunie 2024, la a doua ediție. Intrarea este liberă, pentru public porțile se deschid miercuri, 29 mai, la ora 15:00. Sub genericul „Descoperă arta într-o altă dimensiune”, MoBU 2024 va prezenta 50 de standuri dedicate artei contemporane, unde expun galerii, spații conduse de artiști și artiști individuali, cât și cele mai importante universități de profil din România: Universitatea Națională de Arte din București, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Cluj, Facultatea de Arte Vizuale și Design, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași și Facultatea de Arte și Design - Universitatea de Vest din Timișoara.

Ce: Deschidere MoBU 2024 conferință de presă, cocktail, ora 13:00 (exclusiv cu invitație, acreditare sau legitimație de presă)
Deschidere MoBU 2024 pentru public, ora 15:00

Cine: Demetra Arapu, directoarea MoBU și Mihai Zgondoiu, ambasador MOBU 2024
Când: Miercuri, 29 mai, ora 13:00
Unde: Romexpo, Pavilionul Central, Bd. Mărăști, nr. 65-67

Parteneri principali: Synotech și Innova Engineering
Parteneri: Bakeria, Camera de Comerț
MoBU este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.
Partener de monitorizare Klarmedia
Eveniment recomandat de EUROPA FM
Parteneri media: Contemporary Lynx, Business Review, Modernism, BookHub, Habits by Republica, IQads, Ziarul Metropolis, HAPP.ro, curatorial.ro, Zeppelin, agentiadecarte.ro, Radio România Cultural, AGERPRES, Litera 9, High5, Vorbitorincii, Zile și nopți, Matca, artevezi.com, PROPAGARTA, RFI România

MoBU și Bookfest îți oferă arte și carte.

MoBU Târgul Internațional de Artă Contemporană București, cea mai nouă platformă de artă contemporană din zona Europei Centrale și de Est, este e cel mai mare și cel mai important eveniment de acest gen din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related