Zile și Nopți, ediția de mai, a ieșit de la tipar

Zile și Nopți, ediția de mai, a ieșit de la tipar

Revista Zile și Nopți, ediția de mai, a iești de la tipar și este distribuită gratuit, în locații atent selecționate din București și mai multe orașe din țară.

Te invităm să descoperi noi experiențe pop culture, interviuri și articole exclusive din muzică, artă, film și food&drink.

La ceas aniversar, îți prezentăm un INTERVIU exclusiv cu GHEORGHE ZAMFIR.

Servindu-se de nai ca unic instrument de pacificare artistică, Gheorghe Zamfir a unit timp de decenii o lume întreagă reușind să estompeze prin muzica sa absolut inegalabilă hotare geografice, spirituale, istorice și culturale.

La POP-UP STORiEs avem un Dosar permanent: Viața privată în era digitală.

Raluca Feher, cunoscut jurnalist și publicitar, ne povestește despre insuportabila presiune a Social Media de a părea mereu fericit.

“Pe facebook trebuie să fii fericit, trebuie să fii perfect, cu pisica perfectă, călătoriile și alegerile perfecte. Nu e important ce îți place ci ce vrei să pari că îți place. Likeul a devenit un instrument de adeziune, noul carnet de partid.”

 

La capitolul muzică avem o combinație de Vintage și Modern, cu articole despre London Grammar, Lana Del Rey, St. Vincent, Kings Of Leon, Johnny Cash sau Ringo Starr.

Întoarcem foaia și la capitolul ARTĂ, vă prezentăm realitatea augmentată a dansului contemporan, într-un interviu în exclusivitate cu Alexandra Bălăşoiu.

La artă contemporană Ioan Big, publisher Zile și Nopți,  a stat de vorbă cu Darie Dup, sculptor, profesor universitar la Universitatea Națională de Arte București, Doctor în Arte Vizuale, o personalitate de prim rang a artei românești.

La capitolul FILM, Irina-Margareta Nistor ne pregătește pentru festivalul de film de la CANNES.

“După un an de aproape secetă totală, lumea își dorește să revină pe Coasta de Azur și să se bucure de niște premiere care să-i meargă la suflet. Ar trebui poate să fim recunoscători că pauza nu-i atât de mare ca din 1939 până în 1946, când, din pricina războiului se renunțase la ideea de festival”

 

La capitolul FOOD & DRINK, Horia Ghibuțiu scrie despre bucatele pe gustul harnicilor lucrători urbani care trudesc pentru a-și asigura blidul zilnic de la prânz, precum și, probabil, alte chestii. Sau mai pe scurt, ne vorbește despre “Ce le place corporatiștilor!”

Cosmin Dragomir, jurnalist și antropolog culinar, ne reamintește că CIORBA este mâncare identitară românească!

“Prin ciorbă înțelegând toate zămurile practicate pe actualul teritoriu românesc, fie că le spunem borșuri ori năcreli, ciorbe acre sau dulci, storceag sau supă de Varză á la Cluj.”

 

Acestea sunt o parte din subiectele propuse de redactorii și contributorii Zile și Nopți pentru luna mai! Sperăm că te-am făcut curios și îți urăm lectură plăcută.

Ascultă și podcastul care anunță apariția noul număr Zile și Nopți, pe următoarele platforme: Google PodcastSoundcloundSpotifyApple Podcasts sau răsfoiește revista în format digital.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related