Mtv.ro: o noua interfata, mai multe categorii, mai multa viteza, mai multa informatie!

Site-ul oficial MTV Romania a imbracat "haina noua" la mijlocul lunii martie, odata cu inceperea votarii pentru MTV Romanian Music Awards 2005. Traficul site-ului a crescut spectaculos de la relansare, fapt datorat atat sistemului de voting pentru RMA 2005, cat si noilor sectiuni: chat si forum, accesat pentru subiecte legate de muzica si emisiunile MTV.
Site-ul oficial al MTV Romania, a avut aproximativ 6,000 de vizitatori in ziua Premiilor, ajungand astfel pe locul trei la categoria "Muzica" in www.trafic.ro. Forumul mtv.ro, recent inaugurat, este una dintre sectiunile cele mai apreciate de catre vizitatorii site-ului, acestia postand intr-o singura zi pana la 100 de subiecte. Pe langa forum, mtv.ro dispune acum si de chat, astfel ca "MTVizionarii" isi pot comunica opiniile, sugestiile si comentariile despre MTV (emisiuni, VJ-i etc.) dar si despre muzica romaneasca si internationala, in timp real.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related