Pepsi este partener oficial al Romanian Music Awards, alături de care a pregătit o întreagă experiență de brand pentru spectatori

Pepsi este partener oficial al Romanian Music Awards, alături de care a pregătit o întreagă experiență de brand pentru spectatori

Gala de decernare a premiilor industriei muzicale românești va începe joi, ora 19:00 cu BlueCarpet by Pepsi, unde toate detaliile legate de ținutele artiștilor din acea seara vor fi descusute de către Ana Morodan și Zarug.

Deși în mod tradițional intrarea în show se făcea pe clasicul covor roșu, Pepsi își asumă în continuare rolul de deschizător de drumuri și primește artiștii pe mult-cunoscuta culoare a brandului - BlueCarpet by Pepsi va fi astfel primul moment al show-ului, unde timp de o oră vor avea loc interviurile cu cei mai importanți artiști care vor urca ulterior pe scena din Râmnicu Vâlcea.

”Pentru Pepsi, muzica – și implicit entertainment-ul, sunt componente importante ale ADN-ului de brand, iar asocierea cu Romanian Music Awards nu e doar o inițiativă firească de comunicare, ci și unul dintre multiplele demersuri ce susțin industria muzicală din România. În aceeași măsură, ne bucurăm că, anul acesta, show-ul va fi transmis în paralel și pe TV, și pe TikTok.”, Laurențiu Ion, Head of Digital & Media, PepsiCo România.

Începând cu ora 20:00, Theo Rose și Dorian Popa vor urca pe scenă, dând startul premierilor și momentelor spectaculoase pregătite special pentru această ocazie, dintre care și lansări în premieră de noi single-uri de către Loredana, Ștefania și Antonio Pican. Mai mult, Smiley își va surprinde fanii de la distanță.

Întregul eveniment va fi difuzat live pe Music Channel și pe TikTok, astfel încât toți românii, prezenți în public sau acasă, să poată urmări în timp real momentele create special pentru această ocazie. În plus, pe toată durata evenimentului Pepsi a pregătit o serie de evenimente interactive pentru public.

Romanian Music Awards are loc în Piața Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea joi, 22 septembrie, începând cu ora 19:00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related