Sorin Popa este noul Membru al Boardului International al AltoPartners

Sorin Popa, Managing Partner al Accord Group Romania, membru fondator al AltoPartners, a fost numit recent Membru al Boardului International al retelei AltoPartners.

AltoPartners este o retea internationala de companii independente de Executive Search care a luat fiinta in noiembrie 2006 ca o alianta intre trei cunoscute grupuri internationale: Accord Group; Leaders Trust International and Oxygen Executive Search. Comitetul operational al AltoPartners este format din 4 membri, fiecare reprezentand cate o regiune: Europa de Est, Europa de Vest, Asia-Pacific si America.

In noua sa functie, Sorin Popa va avea drept atributii principale comunicarea interna referitoare la proiectele internationale, planificarea activitatii de marketing si implementarea acesteia pentru zona Europei Centrale si de Est, cat si recrutarea de noi parteneri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related