Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand, premiată la Gala Excelență în Management

Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand, premiată la Gala Excelență în Management

Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand, a primit premiul pentru excelență în management în cadrul unui eveniment de tradiție organizat de Capital.

Ea a primit trofeul pentru „construcția unui brand gastronomic al bucătăriei românești”, asumat prin proiectul Amintiri Gustoase, parte din platforma Cronicari Digitali, dezvoltată de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art.

„Vorbim despre o agenție creativă, ce aduce de 17 ani în discuție și în fața publicului subiecte relevante pentru comunitate. Proiectul nostru, Amintiri Gustoase, pune problema pe masă.

De 10 ani ne uităm la italieni cu pizza și paste, la francezi cu ale lor croisante și așa mai departe. Timp în care România riscă să piardă în următorii ani cozonacii, sarmalele, peste 1000 de feluri  de ciorbă și multe alte mâncăruri de țin exclusiv de spațiul nostru identitar. Pentru acest proiect avem nevoie de comunitati, experți, branduri și asociații care rezonează cu această misiune. Îl facem din respect pentru cei care ne-au crescut și pe care îi creștem”, a spus Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand, pe scena Galei Capital Excelența în Management.

Managerii de succes ai României au fost premiați în cadrul Galei Capital Excelența în Management, miercuri, la Phoenicia Grand Hotel. Din rândul agențiilor de comunicare au mai primit trofeul Oana Bulexa, Managing Director al MSL The Practice și Radu Florescu, CEO SEE la Cheil Centrade.

„Zaga Brand s-a implicat întotdeauna în proiectele cu valoare socială și culturală. Astfel am creat platforma Cronicari Digitali, am dezvoltat Amintiri Gustoase, un proiect în căutarea identității gastronomice a României, dar ne-am ales și clienții care cred în importanța unor proiecte pe termen lung, a unor parteneriate care depășesc mizele comerciale și participă la construirea țării în care ne dorim să creștem și să ne dezvoltăm împreună.

Rezultatele se văd în acțiuni concrete, iar impactul nu se traduce doar în cifre într-un Excel, ci într-o lume mai bună pentru fiecare dintre noi”, declară Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand.

 

Zaga Brand, partenerul pentru comunicare eficientă și creativă

Fondată în 2005, agenția de comunicare creativă Zaga Brand și-a propus și a reușit să creeze un mediu de lucru în care imposibilul s-a transformat într-o provocare. Agenția a generat rezultate pentru clienți B2B și B2C prin servicii complete de PR, Creative concepts și BTL.

Misiunea Zaga Brand este de a crea o comunicare reală între comunitate și branduri. Onest, cu rezultate măsurabile, având la bază acțiuni de comunicare, în special cu focus pe storytelling și digital PR.

De la primul reality show în social media din România, la concerte LIVE pe trenuri în mișcare, concursuri naționale de creație, campanii de CSR sau silent disco în autobuze și metrou, Zaga Brand caută permanent să aducă abordări creative.

Alături de Asociația Human Made Art, Zaga Brand a creat și platforma culturală Cronicari Digitali care generează numeroase proiecte creative în zona culturală, adresate generației digitale, inclusiv cel mai popular podcast de profil din România. Din 2022, sub Cronicari Digitali a fost dezvoltat proiectul Amintiri Gustoase cu misiunea de a identifica și dezvolta identitatea gastronomică românească. În cadrul proiectului, anul acesta a fost lansat și primul studiu având această temă, pe baza lui fiind construite acțiunile din viitorul apropiat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related