The Practice a realizat campania "Iunie - Luna impotriva obezitatii"

The Practice a derulat, la inceputul acestei veri, campania de relatii publice "Iunie - Luna impotriva obezitatii". Aceasta a reprezentat punctul culminant al planului anual de comunicare si momentul de maxima vizibiliate a programului educational ReductoStart initiat de Abbott Laboratories.

ReductoStart este cel mai amplu program educational cu privire la riscurile obezitatii si supraponderalitatii, bolile secolului XXI de care sufera o treime din populatia Romaniei. Programul a fost initiat de Abbott Laboratories la inceputul anului trecut, se desfasoara la nivel national si ofera informatii si solutii pentru prevenirea si tratamentul corect al obezitatii si supraponderalitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune


Comentarii

ANCA GHEORGHE
acum 12 ani
fffffffff tare!


Branded


Related