Danke, capitan de play

BLITZ KRITIK

Alles klar, lumea spoturilor publicitare romanesti nu poate sa existe fara nemti: calitatea e germana, faci cutare lucru nemteste, nemtii recomanda aia sau aialalta etc. Nu e luna lasata de la Dumnezeu - respectiv de la Allah sau Buddha, pentru cititorii de alte religii - sa nu vad vreun spot care se agata cu disperare de brandul "Made in Germany". Am senzatia ca toti neinspiratii din advertising stau cu ochii pe tv si, cum observa o pauza de "nemti", pac!, cu ei la Razboiu: Hai acuma repede noi, ca nu e nimeni pe piata! O bagam pe aia cu calitate "germana" sau pe cealalta cu "vopseste nemteste"?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

burebista dacu
acum 15 ani
...sigur ca talentatii zugravi romani acuma cinta in spania, nu chimistilor germani / pacat e ca - de prea multe ori - creativii cedeaza in fata unor fete de la CS, de cele mai multe ori prea repede si fara argumente...

trist peisaj in publicitatea autohtona

Ion Draghici
acum 15 ani
Unele dintre reclame sunt foarte idioate, daca ar putea exista o comparatie intre anumite spoturi si altele asemamatoare majoritatea ar putea fi clasate in partea finala.
Ionut Calugaru
acum 15 ani
Destul de simpatic clipul si in ton cu mentalitatea neaosa a mesterului ce da cu trafaletul. Cred ca nu s-a omorat prea tare clientul sa bage mana adanc in buzunar... E un produs de buget totusi...


Branded


Related