Despre golanit si minerit in Academia Catavencu

Azi a aparut "Academia Catavencu", de data asta si cu supliment. Supliment gratuit, despre golanit si minerit.

13-15 iunie, trei zile cu ghinion
Nu ratati suplimentul din interiorul revistei! O sa va doara capul de la ce o sa cititi acolo. Dar mai bine sa va doara capul de la citit, decat de la mineri. Cititi suplimentul "Academiei Catavencu" si o sa vedeti ce pateau acum 15 ani cei care citeau. Cei pentru care Iliescu i-a chemat pe mineri, ca sa-i traga de barba pana le-o smulg, eventual cu tot cu cap.
La sfatul batranilor combinatori, Hidroelectrica a ramas cu Buzaianu umflat Romania a devenit, in urma unei guvernari PSD foarte coerente, un mic stat captiv al unor mari smenari. Ca sa nu mai fie nevoie sa furi, ci sa vina chiar statul sa-ti aduca-n dar miliarde de euro, e nevoie de un stat bine sfatuit. De ani de zile, de exemplu, Hidroelectrica are contract de asistenta juridica cu o firma de avocati adorabila: Casa de avocati Bostina si asociatii. Firma in care, la "si asociatii", apare celebrul domn Buzaianu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarBranded


Related