Un nou manager la Discovery Networks in Romania

Discovery Networks Europa Centrala anunta numirea Denisei Stanciu in pozitia de Research Manager pentru Romania, aceasta fiind responsabila cu realizarea tuturor studiilor de cercetare cantitative si calitative derulate in Romania si cu supervizarea analizelor standard "peoplemeter". In cadrul companiei, ea raporteaza direct catre Beata Biernacka, Research Manager Europa Centrala, Discovery Networks EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).

Denise are o vasta experienta in industria de media. S-a alaturat echipei Discovery din Romania la sfarsitul lunii mai, venind de la The Group, unde a fost Media Manager. Anterior, a lucrat pe postul de Communication Media Planner si Senior Media Researcher la Zenith Media. De asemenea, a fost Media Researcher in cadrul Optimedia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related