Campania Radio Guerrilla: Ne vedem la tepe... in Piata Universitatii!

Satul de tepele trase zilnic bunului simt de catre Televiziune, Radio Guerrilla a declansat campania "S-a tampit poporu' cu televizoru'!". Printre altele, joi, 10 iulie 2008, 12 televizoare vor fi trase in tepe si expuse vreme de trei saptamani in Piata Universitatii.

Daca nu am reusit sa-i vedem pe marii corupti la tzepele din Piata Victoriei, deoarece una dintre cele mai notorii promisiuni electorale a ramas doar o promisiune, Radio Guerrilla a hotarat sa lase telecomanda din mana si sa traga in teapa unul dintre cele mai corupatoare medii din Romania, pe numele ei Televiziunea. Motivatia Juriului este una simpla, dar grava. Desi, daca ar fi responsabila, Televiziunea, colega noastra in ale mass media, ar putea ridica nivelul de educatie al cetateanului telespectator, ea prefera sa faca bani din audiente mari, obtinute prin tragerea zilnica in teapa a bunului simt, difuzand in exces stiri violente, manele, "show-uri" si alte acareturi, in care superficialul este ridicat la rang de arta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related