Astazi Televiziunea a fost trasa in tzeapa

Asa cum promitea in urma cu doua zile, satul de tepele trase zilnic bunului simt de catre Televiziune, Radio Guerrilla a declansat campania "S-a tampit poporu' cu televizoru'!". Printre altele, in aceasta dimineata (joi, 10 iulie 2008), 12 televizoare au fost trase in teapa si expuse in Piata Universitatii, in fata Teatrului National.

Daca nu am reusit sa-i vedem pe marii corupti la tzepele din Piata Victoriei, deoarece una dintre cele mai notorii promisiuni electorale a ramas doar o promisiune, Radio Guerrilla a hotarat sa lase telecomanda din mana si sa traga in teapa unul dintre cele mai corupatoare medii din Romania, pe numele ei Televiziunea. Motivatia Juriului a fost una simpla, dar grava. Desi, daca ar fi responsabila, Televiziunea, colega noastra in ale mass media, ar putea ridica nivelul de educatie al cetateanului telespectator, ea prefera sa faca bani din audiente mari, obtinute prin tragerea zilnica in teapa a bunului simt, difuzand in exces stiri violente, manele, "show-uri" si alte acareturi, in care superficialul este ridicat la rang de arta. Satui de toate acestea, in conditiile in care CNA este toropit de caldura, membrii comandoului Radio Guerrilla au hotarat sa pedepseasca Televiziunea pentru tot raul pe care l-a facut si-l va face in continuare, daca altcineva nu ia atitudine, tragand-o simbolic, dar la propriu, in teapa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related