Victoria Beckham va poza pentru Giorgio Armani

Emporio Armani a semnat un contract de 12 milioane £ cu Victoria Beckham, aceasta urmand sa promoveze timp de 3 ani linia de lenjerie intima pentru femei, informeaza Brand Republic.

Recunoscut pentru campaniile provocatoare, brandul Emporio Armani a considerat util sa continue relatia cu familia Beckham, dupa ce, pentru ultimele colectii, imaginea sa a fost promovata de fotbalistul David Beckham.

Noua campanie va debuta in 2009 si va contine in principal executii outdoor. Victoria Beckham s-a arat incantata de colaborare: "Este foarte emotionant sa am oportunitatea de a lucra cu Armani. Este un om pe care il respect foarte mult." La randul sau, Giorgio Armani a declarat: "Cine altcineva decat Victoria Beckham putea lansa noua campanie globala pentru Emporio Armani? Victoria este un icon al stilului, este o persoana dinamica, iar faima si puterea sa de influenta vor aduce un plus de valoare afacerii noastre."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related