DAVA Festival 2019

Start: 2019-08-30
End: 2019-08-31
Organizator: DAVA Festival

Peste 5000 de oameni sunt asteptati sa petreaca un weekend plin de distractie si muzica electronica la Sighisoara.

Dupa o prima editie nebuna, festivalul DAVA revine cu forte proaspete si multe lucruri inedite. Fosta fabrica de sticla va gazdui si in acest an nume sonore ale muzicii electronice, precum Nick Warren, Fatima Hajji, Christian Smith, Matt Sassari, Spektre, dar si artisti romani, precum Nusha si Mahony; anuntandu-se multe alte surprize pana la data evenimentului.

Nepretentios, dar atractiv... eclectic si total neconvetional... Cam asa se caracterizeaza primul festival de muzica electronica din orasul medieval Sighisoara. Inceput de niste tineri pasionati de acest tip de muzica, festivalul promite, in primul rand, sa promoveze muzica buna din industrie si tinerele talente. Cu ocazia asta, evenimentul plaseaza vechiul oras medieval pe harta evenimentelor destinate tinerilor, oferind astfel o noua perspectiva asupra antitezei de nou si vechi.

Descopera lumea DAVA – The New Age Citadel of Electronic Music: DJi internationali din zona techno, tech-house si minimal, o locatie industriala unica – o fosta fabrica de sticla si un oras medieval spectaculos si recunoscut la nivel mondial: Sighisoara.

Perioada de desfasurare: 30-31 august 2019.

Unde: Sighisoara

Organizator: DAVA festival

Site: facebook.com/DavaFestival


Branded


Related