Agent Green - Fii agentul schimbarii

Echipa agentiei
Matei Arnautu, Matei Buta, Andrei Paduraru, Raluca Cosmescu

Echipa casei de productie
Alexandru Ducu

Echipa clientului
Gabriel Paun

Despre proiect:

Padurile Romaniei reprezinta doua treimi din totalul padurilor virgine din Europa. Din pacate, ele sunt in pericol din cauza exploatarilor ilegale.

Agent Green este o organizatie nonguvernamentala nonprofit dedicata protectiei mediului. Ne-a cerut ajutorul in vederea strangerii de donatii orientate catre protejarea padurilor virgine din Romania.

Actiunea noastra s-a desfasurat in Brasov. Stiam ca trebuie sa atragem atentia cat mai multor oameni si sa-i facem sa constientizeze ca orice donatie poate contribui la un viitor verde si curat pentru ei si generatiile viitoare. Am ales sa transmitem mesajul nostru intr-un mod aparte in timpul festivalului Amural. Un eveniment despre arta care a evadat din muzee si a iesit in strada, avand o forma de manifestare post-moderna.

Pentru Agent Green am facut propria noastra opera. Am creat o scena care sa atraga atentia si sa-i faca pe oameni sa constientizeze ca fiecare copac taiat este victima unei crime.Logo Bigger

"I want my Logo Bigger" este expresia favorita a oamenilor de marketing. Suntem o agentie independenta, pasionata de branding si comunicare. Agenda noastra se pliaza, mai intai de toate, pe obiectivele clientilor.... vezi detalii »

Agentie

Brand

An

2016

TaraBranded