Lidl Plus - Cupoane

CONTEXT:

Sub denumirea „LIDL Plus - Mai multe beneficii în buzunarul tău”, campania este concepută pentru a comunica publicului larg cele mai semnificative beneficii disponibile în aplicația retailerului. Campania include patru spoturi online, fiecare dintre acestea aducând în prim-plan o situație obișnuită, dar cu un twist surprinzător. Însă, ceea ce face campania cu adevărat specială este modul în care aceste momente sunt prezentate, prin utilizarea unor tehnici inedite de preproducție și scenografie în dezvoltarea editurilor. Se poate observa cum buzunarele personajelor se umplu progresiv, până la refuz. Această abordare vizuală exagerată își propune să creeze impact și să transmită publicului mesajul că LIDL Plus poate aduce o mulțime de beneficii tangibile și valoroase în viața de zi cu zi. Astfel, LIDL Plus devine sinonim cu o experiență plină de surprize.

Echipa agentiei
MullenLowe Romania

Echipa casei de productie
Studioset

Echipa clientului
Lidl Romania



MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Agentie

Brand

An

2023

Tara


Branduri



Branded


Related ads