Salvati Copiii- Joaca, nu jocuri.

CONTEXT:

Dependența de jocuri de noroc vine cu o rata a suicidului mai mare decat in cazul oricarei dependențe (Code for Romania). In Romania nu exista o strategie de preventie, minimizare sau gestionare a fenomenului, minorii fiind una dintre cele mai vulnerabile categorii. Proiectul de lege menit sa reglementeze distanta minima a caselor de pariuri stradale fata de institutiile de invatamant este blocat. Accesul minorilor in incinte nu este sanctionat. Influenceri fac streaming-uri la pacanele si promit castiguri fara efort. Cand de fapt, singurele lucruri pe care le castiga copiii la pacanele sunt dependenta, saracia si foamea. Acesta este si mesajul pe care Salvati Copiii l-a afisat pe OOH- urile din proximitatea caselor de pariuri stradale. Pe bannere digitale de la meciuri, printre numeroasele reclame la case de pariuri. Pe 28 noiembrie, elevii din Colegiul Gheorghe Lazar au facut un lant uman intre liceu si cea mai apropiata casa de pariuri, aflata la doar 150 de metri distanta. Top licee din Bucuresti s-au alaturat initiativei, arborand in premiera, pe propriile cladiri, mash-uri cu mesajul Salvati Copiii: I.L. Caragiale, Jean Monnet, Mihai Viteazu, Gh. Lazar.

Echipa agentiei
Creatie: Ioana Munteanu, Andrei Popa, Lucian Cernat.
Deputy Managing Director: Cristina Butunoi
Managing Director: Roxana Diba
Project Manager: Bogdan Biszok
Social Media: Adrian Anghel, Cristina Stroiu
Media: Initiative

Echipa clientului
Gabriela Alexandrescu, Mihaela Spiridon, Ciprian Gradinaru, George Roman



Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Agentie

An

2023

Tara


Branduri



Branded


Related ads