CNA - Sufrageria

Casa de productie: Multimedia Est
Consultant expert: Sorin Psatta


Brand

An

2007

Tara


Companii

Branduri

Oameni


Comentarii

Irina Garbis
acum 16 ani
Nu prea inteleg campania asta. Adica o reclama pe TV care ne educa sa nu ne lasam copii educati de TV?:)) Stupid! Si ce sa facem? Sa-i lasam sa creasca mari ca sa poata fi educati de TV? E ceva ok in ce vrea sa spuna CNA-ul, dar e prost redat in executii. In plus, "nu lasa copilul educat de TV" nu face sens pt mine, dpdv gramatical vorbind. Poate "nu lasa copilul SA FIE educat de TV". Deci in concluzie, bani dati aiurea!
Dragos nume
acum 16 ani
"Deci in concluzie ar face sens" sa lasi "Libertatea" din mana si sa pui mana pe o carte.

Din pacate se pare ca spoturile sunt putin cam elitiste.

Strategii, dormiti? Nivelul romanilor este redat in postul lui Jonezy.

Care pun pariu ca face parte din Fam. Adria

Irina Garbis
acum 16 ani
M-ai amuzat:) Sa inteleg ca ai avut un rol in dezvoltarea acestei campanii? Scuza cu elitismul am auzit-o de la toti creativii pe care i-am intilnit pina acum atunci cind ideile lor sint respinse. Te rog defineste elitismul acestei campanii ca sa inteleg si eu. O reclama elitista pt mine inseamna un mesaj adinc si foarte subtil redat, ca sa nu mai spun ca trebuie sa aiba o executie excelenta (ceea ce nu prea e cazul aici, adica se vede ca regizorul a incercat, dar nu destul). Si apropos de "deci in concluzie" ma suprinde ca aceasta formulare de mare talent a lui exarhu nu a prins in mediile elitiste de care se pare ca apartii:))
Dragos nume
acum 16 ani
Intelegi ce vrei.

Cu mici amendamente:

1. N-am nicio legatura cu campania/ compania/ proiectul

2. Spuneam ca aceasta campanie este prost orientata. Cei ce-si lasa copiii la TV nesupravegheati sunt, de cele mai multe ori, persoane cu educatie medie. Catre care (zic eu) nu ajunge mesajul.

3. Nu sunt fan Exarhu.

4. Barbarismul "a face sens" ma dispera. Spune-o in engleza sau in romana. Expresia "tradusa" asa e de rahat.

5. Despre executie: banuiesc ca s-a vrut transpunerea unei bucati de real-life. Fara cosmetizari excesive.

6. Campaniile sociale nu au nevoie de executii excelente ca sa impresioneze.

Iam N'Aked
acum 16 ani
E cel mai prost clip...foarte prost ...super prost, super dooper trooper prost - ca toate deciziile CNA. <Can I get a "wot-wot"? All right!>
Andrei Bocan
acum 16 ani
Luna aceasta "CNA"-ul frantuz a scos un spot asemanator (ca ideee) cu cel al romanilor. Simpla coincidenta s-au "copie" ? Va las pe voi sa decideti. Link: http://www.csa.fr/protection_mineurs_TV/


Branded


Related ads