Carpatina - The Horses

Creatie: Craita Coman si Petru Cuciuc
Strategie: Laura Ilie
Productie A/V: Hazel Petrescu
Strategie Media: Cristina Diaconu
Client Service: Ioana Istrate


Brand

An

2008

Tara


Branduri


Comentarii

Claudiu Buduruta
acum 15 ani
"big" idea identica cu dorna. verdeata metamorfozata in cai. nu vi se pare?
alex B.
acum 15 ani
As dori sa stiu si eu cum se cheama melodia....va rog din tot sufletul sa-mi ziceti daca stiti o stiu de undeva dar nu mai stiu din ce film sau aja multumesc mult e-mailul meu e [email protected] il folosesc pe acesta pentru a nu-mi dezvalui numele merci mult si sper sa-mi dati rasp.
smoke alot
acum 15 ani

pai si de ce e semnata babel in loc de badbrand?! : )

@darkpurple

nu cred ca e o melodie originala. pare sa fie o melodie compusa de cineva in asa fel incat sa semene cu una din filmul Requiem For A Dream

Eduard Gherasim
acum 15 ani
Din seria Dorna... efecte speciale multe multe, feel mai artsy si vindem asta clientului....

Imi place totusi sloganul "apa neimblanzita"... parca o vad ca se zbate in pahar, sau poate in stomac si ma trezesc in autobuz la ora de varf ca trebuie neaparat sa eliberez apa salbatica si nu am unde....

Carpatina... apa neimblanzita... pentru cei cu stomacul tare.. sau tranzit intestinal lent... si uite asa isi pot deschide si o gama de laxative:)) ca doar sparge peretele ala la sfarsit si scapa de blocaj.

Oricum destul de buna reclama... dar imi face sete? Nu prea.... ma face sa o increc? probabil.... eu unul stiu ca deobicei decid ce apa minerala iau in fata raftului, iar ceea ce ma atrage nu e reclama ci ambalajul (ex ROUA)

Eduard Gherasim
acum 15 ani
scz INCERC... nu sunt analfabet, pur si simplu scriu fara sa gandesc:)) sau mai bine spus tastez mai rapid decat poate procesa mintea:))
Sanda Ilie
acum 15 ani
mie imi place reclama....nu stiu apa cum e....o sa incerc...
Gabriel Mihai
acum 15 ani
FAIL!!!

Jonathan Glazer Style...

Ideea seamana mult prea mult cu cea din "The Surfer", spot realizat de Jonathan Glazer pentru Guinness

florin popescu
acum 15 ani
Doar cei lenesi cauta "gunoiul" din ochiul celui ce munceste. Nu va intereseaza ca cineva a muncit nopti zile saptamani .......sa creeze asa ceva? cautati sa o asemanati cu alte reclame altul se teme de propriul stomc mai tare ca atunci cand bea o bere ieftina ....uitati ca cineva munceste uitati ca cineva chiar garanteaza aceasta apa ca foarte buna. Incercati sa o gustati dar nu dupa ce va treziti din betzie sau din lenea care va cuprinde mintea. " Cine nu se pricepe la arta se face critic de arta". Voi ce sunteti in stare sa faceti ? Sunteti oare voi "ceva"?
Eduard Gherasim
acum 15 ani

Nu ca dau sfaturi... dar decat sa aperi reclama acuzand pe altii de LENE... in locul tau eu as intreba mai mult oamenii ce nu le-a placut, ce au inteles ei din reclama si ce ai vrut tu sa se inteleaga... pentru ca tu ne vinzi noua produsul, nu invers... noi suntem consumatorii care decid... inteleg ca e o diferenta intre arta de dragul artei si arta care vinde... si de multe ori trebuie sa te cobori la nivelul nostru (a celor lenesi dar care reprezinta masa de consumatori).

... nu arunc eu pietre in voi... e o reclama care are sanse la premii pentru imagine, suntet, etc... E buna, acolo sus cu orice alta reclama la ap minerala, de buget mare... dar nu pot sa spun personal ca e preferata mea.

1) Nu comentez originalitatea, daca e sau nu Guiness, sincer nu ma intereseaza... dupa atatia ani de advertising nu cred ca exista idei noi pe plan international, ci doar transformate, modificate... nu te acuza nimeni ci sincer te felicit pentru slogan si asocierea lui cu turma de cai.... cu toate ca poate fi interpretabil sloganul....

2) In comentariile mele sunt mai sarcastic deobicei... eu am comentat faptul ca reclama asta, desi e buna in sensul vizual, nu vinde neaparat produsul... plus ca sloganul poate fi interpretat ca fiid un bun purgativ (de cei cu simtul umorului).

3) Eu si inca 4 prieteni am venit cu idei bune de reclame in 2 zile, la un Workshop de AIESEC, am si luat premiul... idei care te si fac sa te uiti la reclama si care si vand produsul... la telefonie mobila (adica mai greu)... nu la apa... asa ca sincer nu vad cum se poate muncii saptamani intregi la asa ceva (poate cu tot cu filmarea si prelucrarea video)

4) DA stiu ca sufar de mine:)) imi dau importanta... dar asta e...

Eduard Gherasim
acum 15 ani
"Sunteti ore voi ceva" ma face sa ma intreb, cum de acolo din Olimpul Artei... ne privesti pe noi, muritorii de rand, cei prea nestiutori si trecatori pentru a intelege tainele artei, revelate numai zeitatilor advertisingului, cei atinsi de divina inspiratie, la nasterea carora a cazut o stea.

DIAGNOSTIC: Suferi de sindromul LUCEAFARUL... cel al carui geniu ramane neinteles in mocirla ignorantei si necunoasterii in care se zbat muritorii de rand.

Eduard Gherasim
acum 15 ani
pardon... ai spus "SUNTETI OARE VOI CEVA"... nu vrea sa spun vreo blasfemie si sa modific eu, muritorul de rand, spusele filozofice ale unei zeitati.
florin popescu
acum 15 ani
NU eu am creeat aceata reclama nu eu am muncit la ea..............dar sunt oarecum in acest domeniu cunoscator si am pretentia ca stiu sa apreciez ceva BUN. Apa este una foarte ok pentru sanatate este OK si nu e un pericol pentru stomacul venerabilului domn care ii apreciez comentariile ( e un domn cult se vede) insa reclama are ceva mistic in ea........hai mai bine sa vorbim despre asta undeva la "un pahar de vorba" ok ?id mess iordachescumarian.Cu respect pentru toti cei ce au comentat aceasta CAPODOPERA.


Branded


Related ads