Informatii relationate cu Beans United

Beans United

Agentia Beans United a luat nastere din nevoia de a crea un alt fel de marketing, unul care nu este intruziv, nu intrerupe oamenii din activitatea lor ci le ofera o experienta remarcabila in fiecare moment din procesul de cumparare in care se afla.

A face marketing in 2016 inseamna mai mult decat un mesaj puternic difuzat unei audiente specifice sau obtinerea unor premii de creativitate. Cumparatorii simt din ce in ce mai mult presiunea advertisingului iar receptivitatea lor scade.

Beans United este prima agentie din Romania care implementeaza metodologia de inbound marketing creata de fondatorii ei de la Hubspot:

  • Attract (atragerea vizitatorilor)
  • Convert (convertirea vizitatorilor in leaduri)
  • Close (inchiderea leadurilor in clienti)
  • Delight (transformarea clientilor in ambasadori de brand).

In calitate de parteneri Hubspot, imbinam creativitatea si know how-ul cu infrastructura de marketing necesara derularii unor campanii de succes: Hubspot Software, utilizat de peste 11 500 de companii in 70 de tari.

 

De ce Inbound Marketing

Procesul de achizitie prin care trece cumparatorul a evoluat. Daca companiile detineau controlul informatiei prin intermediul reprezentantilor de vanzari si al mass mediei, astazi consumatorii controleaza informatia, prin intermediul tuturor canalelor pe care le pot accesa online.

Abundenta informatiilor si consumul fragmentat al acestora a dus la lipsa atentiei depline a consumatorului. Astfel, tehnicile intruzive de marketing nu mai functioneaza: 84% din vizitatori parasesc un site datorita bannerelor publicitare, in timp ce 86% din oameni schimba canalul TV in timpul pauzelor publicitare.

 

Alternativa: Inbound Marketing

  • atrage consumatorul catre produs in loc sa impinga produsul catre consumator (Pull vs. Push Marketing)
  • castiga atentia consumatorului in loc sa o cumpere prin publicitate (comunicarea pornind de la nevoile consumatorului)
  • foloseste continutul pentru a atrage si converti consumatorii in leaduri si clienti (content marketing)
  • se bazeaza pe educarea consumatorilor si crearea de relatii de durata cu acestia

Inbound marketing = marketingul pe care consumatorii si-l doresc

 

Portofoliu de clienti: Volvo Cars Romania, RE/MAX, Patria Bank, Signal Iduna, Sodexo, Safefleet, Idea Bank, Printec Group, Step IT Academy, MobileXpense.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Beans United

Contact

Adresa: Strada Oitelor nr 7, sector 3, Bucuresti (zona Unirii)
Site: www.beans-united.ro
Tel: 0724571033
Email: contact @ beans-united.ro