Informatii relationate cu Chapter 4

Chapter 4

Construim incredere. Croim strategii de comunicare dupa chipul si asemanarea clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa buna cu ei. Suntem pasionati si optimisti, ne place sa facem totul ca la carte.

Serviciile noastre cele mai importante sunt consultanta strategica in comunicare de marketing, media & social media relations, content creation & management, employer branding communication, startup communication, crisis communication, event management, promotional production management.

La nivel regional, suntem parte din reteaua balcanica de agentii Chapter Four, partener exclusiv pentru Europa Centrala si de Sud-Est al Burson-Marsteller, aflata in top 5 cele mai mari agentii de comunicare din lume.

In Romania, facem parte din grupul GMP, cel mai important grup de comunicare independent din tara. Avem experienta semnificativa in domenii precum IT&C, Transporturi, Manufactura, Financiare, FMCG sau Farmaceutice, echipa noastra fiind structurata in doua divizii majore: Business-to-Business Communication si Business-to-Consumer Communication.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Chapter 4

Domenii de activitate

PR