Sa nu tulburam linistea sarbatorilor pascale cu panouri pacatoase

Cum ar trebui sa arate un ad contra homofobiei astfel incat sa nu starneasca revolte vii in sufletele romanilor, care se arata scarbiti de ideea de homosexualitate, mai ales cand suntem si in postul Pastelui? Probabil ca ar trebui sa fie invizibil.

PSI Romania (Population Services International Romania) a initiat la inceputul lunii aprilie o campanie outdoor pentru combaterea atitudinilor homo-negative. Vizualul, prezent in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova si Constanta, arata un bebelus cu o bratara la mana pe care este scris, in locul numelui, cuvantul “homosexual”, si avand mesajul “Orientarea sexuala nu este o boala, nu este o alegere”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

HORNEA IONEL
acum 12 ani
Intr-o asa tara, in care dezorientarea in toate sferele de activitate este caracteristica de baza, cred ca a vorbi despre orientarea sexuala la nivel de propaganda este un semn de lipsa totala de responsabilitate. Poate nu ati mers in ultimul timp sa vedeti cum se comp[orta liceienii panchisti si de orientari similare, care-si baga limba pe gat fara nici un pic de jena. A mai venit si Vodafone cu reclama "Sarutul gratuit". Mai avem puti si vom asista la orgii secsuale pe starda, acoperite de aceasta propaganda nesimtita, care spun ca "homosecsualitatea nu este o boala" Dar ce este? O trasatura pozitiva de caracter? O caracteristica de noblete intelectuala, o expresie a puritanismului care trece prin sex si se rezuma la sex? Poate ne raspunde Sonia Ardelean intr-un viitor articol. Pana atunci sa privim cu rezerva activitatea ce s-a desfasurat in Poiana Brasov. De ce nu s-a facut intr-o statiune din Grmania sau din Austria?!
Catalin Tugurlan
acum 12 ani
Intr-o tara cu multe probleme sociale si economice, cu zeci sau sute de mii de someri, cu imprumuturi care nu au un plan expus public de rambursare dar care urmeaza a fi platite si peste doua generatii... "baetii dastepti" de la varf au decis sa ne ia ochii si mintile cu ceva gen "paine si circ" scotandu-i la inaintare in ochii opiniei publice pe cei aflati "pe contrasens" d.p.d.v. sexual.

Iar romanul evident ca nu rabda, oricat de acceptare de ardelean are ...

Drept e ca si asta trebuie rezolvata... dar nimeni nu mai face distinctie intre urgent si important in tara asta.

Poponautii si divortul Columbenilor si a salbaticei Zavorance, devin astfel prioritatea si grijile multor muritori de foame din amarata asta de tara, care incepe tot mai mult sa arate ca o gaina fara pene "calcata" de prea multi "cocosi" cu tupeu.

Bravos natiune... Dormi in pace, pt ca in curand vei trai ca-n rai... desculta si goala, acoperita cu ce gasesti prin tomberoane cand faci "shoping" la ceas de seara.



Branded


Related