Cele mai bune momente filmate la Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2011

Cele mai bune momente filmate la Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2011

Fara alte introduceri, iata cele mai bune momente filmate la Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2011:

Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2011 - Fast forward si in slow motion

Pe fast forward si in slow motion despre cele mai creative 3 zile de fotbal ale anului, cu 35 de reprezentative din liga I a industriei de marcomm, cu echipe victorioase si echipe infrante, cu pase filtrante, goluri si ratari, cu declaratii dure, cu mesaje cantate/urlate/traite, cu imnuri, julituri si vuvuzele. Tot aici vedeti secvente de la finala mare si festivitatea de premiere, plus, bonus, podiumul de bere pentru campioni.
Pe scurt, am avut asa: 3 zile de competitie: 20, 21 si 22 mai, 2 arbitri de centru 2 terenuri de fotbal, 8 grupe 31 de logouri si mesaje originale, 35 de echipe participante, 76 de meciuri, 196 de goluri, peste 500 de suporteri,375 de jucatori, 1.300 de minute de fotbal. Toate, surprinse in doar 10 minute de film.

Interviurile CAF: Mircea Mester vs Toma Nicolau [Echipa Bloggerilor]

Daca am fi avut Cupa declaratiilor absurde la Cupa Agentiilor, Mircea Mester si Toma Nicolau ar fi ajuns cu siguranta in finala. Cum inca n-o avem, vi-i aratam aici, necenzurat, in toata splendoarea lor verbala. Stati linistiti, nu ati comutat la o emisiune sportiva de pe TVR2.

Interviurile CAF: Cele mai bune clisee

Corul jucatorilor Cupei Agentiilor interpreteaza pe mai multe voci cele mai reusite clisee ale editiei 2011. Urmariti aici un potpuriu de clisee atent selectionate: de la clasicul „trebuie sa fie bine, ca sa nu fie rau”, pana la indraznetul „teoretic am castigat, practic am pierdut”. Creativii fac din nou o figura frumoasa si dau 110% din ceea ce pot, intr-un film atat de plin de replici tocite, ca pana si senior copywriterul Hagi si-ar lua notite.

Interviurile CAF: Declaratii la cald

Am strans cele mai bune declaratii (si balbe) de la capitanii de echipa, liderii creativi, antrenori, galerii, designerii de logo, purtatorii de cuvant si chiar de la mascotele echipelor , intr-un adevarat manual filmat al declaratiilor de fotbal. De la ce sa spui cand pierzi pana la ce sa nu spui cand castigi si, in general cum sa fentezi intrebarile jurnalistilor – toate sunt acoperite aici, cu mai multi publicitari decat fire de iarba.
Ce sa mai, acum putem spune cu mana pe inima ca marketingul romanesc de fotbal s-a nascut la CAF.

Interviurile CAF: Goluri povestite de oameni din marcomm

Pentru ca performantele din teren n-ar fi nimic fara povestile pescaresti de dupa, de la bere, cei mai talentati comentatori / fabulisti descriu in hiperbole efortul lor supraomenesc din teren. Si gooooool!

Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2011: si a fost fotbal...

Pase filtrante, intrari prin alunecare, accidentari, faze de atac camuflate in dansuri absurde, mingi in atze, reusite epice si ratari si mai si. Radeti, plangeti, urlati, asta e Liga I a marcomm-ului si aici sunt cele mai bune faze de fotbal de la CAF 2011.  

 Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2011 – Finala mare

Filmul integral, necenzurat si neromantat al finalei mari, intre ERKA Promotions si Echipa Bloggerilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related