Proiectul Next 11: Pepsi si Academia Gheorghe Hagi vor sa construiasca echipa de viitor a fotbalului romanesc

Proiectul Next 11: Pepsi si Academia Gheorghe Hagi vor sa construiasca echipa de viitor a fotbalului romanesc

Pepsi a anuntat azi lansarea Next 11, un proiect cu Academia Gheorghe Hagi care are ca obiectiv pe termen lung construirea viitoarei echipe de fotbal a Romaniei prin investitia din prezent in tinerii jucatori cu potential, astfel incat, in final, romanii sa recastige speranta in fotbalul local. Proiectul este promovat printr-o campanie de comunicare creata de Graffiti BBDO. De asemenea, impreuna cu Marius Moga, a fost creat imnul Next 11 – Echipa viitorului. Pornind de la acest imn, pentru fanii de pe Facebook ai brandului a fost creata o competitie de remixat, urmand ca varianta finala a melodiei realizate impreuna cu utilizatorii sa fie cea finala si promovata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Roxana Adam
acum 9 ani
Super campanie, ca de altfel toate campaniile Pepsi! Aplicatia de pe Facebook este bestiala!!
Radu Zai
acum 9 ani
Proiect maret doar PEPSI era capabil de asa ceva.... BRAVO!!!


Branded


Related