Proiectul Next 11: Pepsi si Academia Gheorghe Hagi vor sa construiasca echipa de viitor a fotbalului romanesc

Proiectul Next 11: Pepsi si Academia Gheorghe Hagi vor sa construiasca echipa de viitor a fotbalului romanesc

Pepsi a anuntat azi lansarea Next 11, un proiect cu Academia Gheorghe Hagi care are ca obiectiv pe termen lung construirea viitoarei echipe de fotbal a Romaniei prin investitia din prezent in tinerii jucatori cu potential, astfel incat, in final, romanii sa recastige speranta in fotbalul local. Proiectul este promovat printr-o campanie de comunicare creata de Graffiti BBDO. De asemenea, impreuna cu Marius Moga, a fost creat imnul Next 11 – Echipa viitorului. Pornind de la acest imn, pentru fanii de pe Facebook ai brandului a fost creata o competitie de remixat, urmand ca varianta finala a melodiei realizate impreuna cu utilizatorii sa fie cea finala si promovata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Roxana Adam
acum 11 ani
Super campanie, ca de altfel toate campaniile Pepsi! Aplicatia de pe Facebook este bestiala!!
Radu Zai
acum 11 ani
Proiect maret doar PEPSI era capabil de asa ceva.... BRAVO!!!


Branded


Related