Treasure Hunt pornit pe Facebook la 15 ani de la infiintarea EuroGsm

Pentru a aniversa 15 ani de la infiintare, EuroGsm a a sustinut timp de 2 saptamani campania "EuroGsm – 15 ani de comunicare" ce a avut ca idee centrala descoperirea telefoanelor mobile care au facut istorie in ultimii 15 ani, informeaza un comunicat de presa emis de Total PR.  Campania s-a desfasurat in mod integrat, atat in mediul online, cat si in cel offline, si a generat 4000 de fani noi pe pagina de Facebook a companiei, 2800 dintre acestia participand efectiv la competitie.

Prin intermediul unui aplicatii dezvoltate de companie, fanii puteau afla locatiile EuroGsm din mai multe orase in care se aflau afise reprezentand telefoane de colectie. Fanii trebuiau apoi sa desopere afisele, sa le fotografieze si sa incarce pozele in aplicatia de Facebook pentru a primi puncte. Premiile treasure-hunting-ului au constat intr-un Samsung Galaxy Note, 11 cani termos si 3 Gift Carduri EuroGsm in valoare de cate 100 lei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related