Agenția TOTAL PR anunță o creștere cu 60% a business-ului în 2022 și deschiderea unui birou la Brașov

Agenția TOTAL PR anunță o creștere cu 60% a business-ului în 2022 și deschiderea unui birou la Brașov
Cosmin Mareș, General Manager TOTAL PR

TOTAL PR, agenție independentă fondată în 2009, care deservește clienți din industriile de construcții și imobiliare, IT & Outsourcing, retail și e-business, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,2 mil. Euro, în creștere cu 60% față de anul anterior. Pe fondul diversificării portofoliului de clienți, agenția anunță și extinderea în afara Capitalei, inaugurând un prim birou la Brașov.

Potrivit agenției, creșterea afacerilor din 2022 a venit ca urmare atât a extinderii portofoliului de clienți, cât și a diversificării proiectelor pentru cei existenți, printre care retailerii Auchan, Leroy Merlin sau compania de software SAP. De asemenea, noi clienți pe termen lung din industriile tech și construcții au intrat în portofoliul agenției, precum Mindit, Softserve, GoIT, Velux sau Knauf.

„Anul trecut a venit cu creșteri continue pe toate liniile, am avut grijă să deservim în continuare portofoliul tradițional de clienți, dar am atras și alte nume importante. Pentru extinderea echipei, am decis deschiderea unui birou în Brașov, care să ofere totodată clienților din centrul și vestul țării  proximitate și acces imediat la expertiza specialiștilor noștri”, a declarat Cosmin Mareș, General Manager TOTAL PR.

Biroul din Brașov este coordonat de Andra Pricop, specialist cu peste 12 ani de experiență în comunicare și relații publice, din care mai bine de 7 cumulați în cadrul echipei TOTAL PR. Totodată, agenția este în proces de recrutare de specialiști care să activeze în noua filială.

Pentru anul în curs, agenția vizează o creștere organică, în linie cu portofoliul de clienți și aria de servicii acoperită, și anticipează mai mult dinamism în zona de comunicare offline, atât corporate, cât și de brand.

Specializată în consultanţă în branding, comunicare şi PR, agenția TOTAL PR a deservit, în peste 12 de activitate, peste 80 de clienți, atât companii multinaționale, cât și start-up-uri locale. 

Clienţii companiei provin din 4 domenii cheie ale pieţei locale: IT&C, Construcţii & Amenajări interioare, Retail și e-business. Astfel, din portofoliul actual al agenției TOTAL PR fac parte companii precum Auchan, Leroy Merlin, SAP, ANIS, ATOS, Zitec, SAS, SII, TotalSoft, NETOPIA Payments, RE/MAX, CESAROM, Reynaers Aluminium,Velux, Knauf etc. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related