[Noaptea Agentiilor] Cum am umblat cu #hashtagu la #eventures

[Noaptea Agentiilor] Cum am umblat cu #hashtagu la #eventures

#introducere
Imi dreg glasul si va anunt ca voiam sa trec de ceva timp pe la Eventures, chiar si numai din curiozitatea de a-l cunoaste pe El Senor Account. Cu ultimele puterii, camera mea de veterana si cu mine am trecut pe la agentia mexicanului mustacios, hotarate sa strangem material de Instagram, ca Twitter-u deja nu se mai poarta.

Era trecut de doispe, vorba aia, si nu ne asteptam sa mai gasim prea multa activitate. Am gasit o petrecere care inca se zbatea sa nu moara si multe discutii in curte. Mai autiste din fire, n-am intrat in vorba cu prea multa lume, fiind ocupate sa fotografiem fiecare mesaj lipit sau proiectat prin agentie. De ce? Pentru ca erau genul de bullshit-uri folosite de clienti sau publicitari si pentru ca ni se pare misto ca pentru o seara au putut sa recunoasca (macar ei) ca limbajul asta e #degeaba. Pentru ca era un hashtag potrivit chiar si pe oglinda, ne-am facut si #selfies, dar nu va aratam, ca doar suntem niste domnisoare discrete. Va aratam totusi cu altii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related