[Noaptea Agentiilor 2014] Cum a dat eventures 1UP distractiei

[Noaptea Agentiilor 2014] Cum a dat eventures 1UP distractiei

Multumita bicicletei pe care-am imprumutat-o de la Cityclete special pentru Noaptea Agentiilor, am ajuns de la Frank la eventures cat ai zice “super”. Tematica petrecerii de aici: gaming si trecut niveluri. Cum am trecut de lumina foarte puternica din hol, unde puteai sa te filmezi in slow motion, am auzit un indemn venit de nu stiu unde: “Mergeti la subsol ca acolo e barul”. Auzit si facut. Am coborat scarile pe “Du hast”, de la Rammstein, care bubuia din boxele asezate pe un turn de cauciucuri. Jos am gasit cativa oameni dand din cap, un bar si niste proiectii 3D cu tot felul de sporturi extreme. M-am intrebat daca toata petrecerea va fi "cu metale", dar ritmurile s-au diversificat curand. DJ-ul era prietenos, oamenii relaxati, luminile colorate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related