Brainient se extinde in Europa de Est

Brainient, o platforma video interactiva care are birouri la Londra si Bucuresti, isi extinde solutiile interactive in Europa de Est. Aceasta se pregateste sa livreze campanii video interactive pentru clienti precum Internet ProTv, Adevarul, ThinkDigital Romania, Antena sau Activesoft/220.ro, arata un comunicat emis de companie.

BrainRolls, platforma interactiva creata de Brainient, ajuta brandurile sa obtina rate de engagement mai mari si sa creasca timpul pe care utilizatorul il petrece vizionand o reclama video. Modalitatea folosita este adaugarea elementelor interactive in reclame video si distributia multi-device a acestora: interactivitatea functioneaza pe PC-uri, tablete, smartphone-uri si connected TVs. Compania a derulat campanii video interactive pentru brand-uri ca Disney, Coca Cola sau EA Games din Marea Britanie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related