Eroii Romaniei Chic, stransi cu grija intr-un album ce apartine lumii intregi

Eroii Romaniei Chic, stransi cu grija intr-un album ce apartine lumii intregi

Am avut norocul sa-mi cunosc strabunicul. Era un om scolit, care vorbea doua limbi moarte, purta bretele si avea ochi albastri ca un cer laptos de vara. Fuma doua pachete de Carpati pe zi, iar printre valatucii de fum se strecurau povesti de odinioara, din vremea in care dorul de duca aproape l-a facut sa isi abandoneze familia in favoarea mirajului Germaniei. Strabunica era insa o femeie hotarata, care i-a bagat mintile in cap notarului poliglot, amator de poker cu ofiteri nemti.

Trebuie ca ati gasit candva niste poze sepia, decolorate pe la margini, cu bunicii sau strabunicii vostri. Lili Misaila si Cristina Pop strang, din albume invechite, eroi ai Romaniei, pe care ii ordoneaza atent in proiectul Eroii Romaniei Chic. Platforma pasionatelor de romanism vorbeste tocmai despre valori, placerea descoperirii de povesti personale, emotii, amintiri si pasiunea pentru haine chic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related