Toata murdaria din al patrulea sezon Game of Thrones la un loc

Toata murdaria din al patrulea sezon Game of Thrones la un loc

Atentie! Articolul urmator NU contine spoilere despre Game of Thrones. Asta daca nu cumva esti un ciudat care in loc sa se concentreze pe actiune urmareste cat de des se pateaza personajele. Atunci da, imi pare rau, articolul asta e plin de spoilere. Si-ti zic din start ca Tide e de vina

In timp ce noi, muritorii de rand, asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce mai fac personajele, brandul de detergent isi nota constiincios, episod cu episod, cum si cu ce s-au murdarit ele. Din toate notitele astea a iesit frumusete de infographic care ne arata fix cate pete au existat pe parcursul sezonului, ce-au dat pe ele personajele si ce instrumente au facut stropii sa zboare in stanga si-n dreapta, fix pe hainele eroilor. Dupa cum cred ca era de asteptat, cele mai multe pete nu sunt cauzate de piure si supica, ci de sange. Si nici n-au ajuns unde au ajuns dintr-o lingura tinuta de o mana tremuranda. Vedeti in continuare ce vreau sa zic: 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related