Sado-maso, in loc de scuze

Sado-maso, in loc de scuze

Ca sa nu ne mai cerem scuze pentru reclamele care atenteaza la glandele salivare ale cititorilor, am ales azi trei abordari conceptuale ale mesei, in diferite culturi.

Si am inceput cu SUA, unde mancarea zambeste si ai o suta de feluri in care sa te joci cu ea, dupa cum arata JELL-O si Leo Burnett Chicago:

Am ajuns apoi in Tel Aviv, la niste printuri interzise minorilor. Caci ce legatura ar putea fi intre pizza, sado maso si Israel? Domino's Pizza si reclama realizata de McCann Israel, unde o limba este biciuita pentru ca merita, dar mai ales, pentru ca ii place!

Si ne oprim in Franta, unde Game of Thrones are o varianta cu branza. Branza Richesmonts, mai exact, in scenariul WNP, Paris.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related