Circuitul lui Vlad Tarziu in publicitate: de la Cluj la Paris via Miami Ad School Hamburg

Circuitul lui Vlad Tarziu in publicitate: de la Cluj la Paris via Miami Ad School Hamburg

Cati dintre voi s-au putut vizualiza invatand publicitate la Miami Ad School, dupa liceu? Eu una eram departe de tot pe vremea aia, ma chemau din nu-stiu-ce motiv Stiintele Politice. Nici Vlad Tarziu nu s-a vazut in prima faza. A terminat liceul in Brasov si a mers apoi in Cluj, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (dar la specializarea Publicitate). Tot in inima Ardeal a facut si o scoala de radio si una de A/V media.

Vlad se distra in Cluj, incepuse sa si lucreze. Impletea distractia cu munca bine de tot si formase o secta asemenea lui cu alti prieteni. Elementul disruptiv al micului paradis a fost un proiect pentru scoala. Care pe Vlad l-a enervat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related