Mihnea Gheorghiu, Young&Rubicam NY: „Am facut campanii fun si-n Romania, am scris leaflet-uri si la New York”

Mihnea Gheorghiu, Young&Rubicam NY: „Am facut campanii fun si-n Romania, am scris leaflet-uri si la New York”

Interviu cu Mihnea Gheorghiu (Senior Concept Writer, Young & Rubicam, New York)

De un an si jumatate, Mihnea lucreaza la Young & Rubicam, New York, pe Xerox, Virgin Atlantic si new business. A luat un Silver la Cannes 2008, alaturi de Ogilvy Paris, in perioada in care era student la Miami Ad School. De atunci a lucrat in agentiile Leo Burnett Toronto si LA DESPENSA, Madrid. Mihnea ne scrie cum se lucreaza la Y&R New York, cat de entuziasti sunt oamenii de publicitate de acolo, cat de liberi sunt lasati sa lucreze si cat de creativi li se permite sa fie.

IQads: Ca sa ne facem o idee, cati oameni lucreaza in agentie, cati sunt in creatie?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated