Mihnea Gheorghiu, Young&Rubicam NY: „Am facut campanii fun si-n Romania, am scris leaflet-uri si la New York”

Mihnea Gheorghiu, Young&Rubicam NY: „Am facut campanii fun si-n Romania, am scris leaflet-uri si la New York”

Interviu cu Mihnea Gheorghiu (Senior Concept Writer, Young & Rubicam, New York)

De un an si jumatate, Mihnea lucreaza la Young & Rubicam, New York, pe Xerox, Virgin Atlantic si new business. A luat un Silver la Cannes 2008, alaturi de Ogilvy Paris, in perioada in care era student la Miami Ad School. De atunci a lucrat in agentiile Leo Burnett Toronto si LA DESPENSA, Madrid. Mihnea ne scrie cum se lucreaza la Y&R New York, cat de entuziasti sunt oamenii de publicitate de acolo, cat de liberi sunt lasati sa lucreze si cat de creativi li se permite sa fie.

IQads: Ca sa ne facem o idee, cati oameni lucreaza in agentie, cati sunt in creatie?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related