[AdStory] Fabio Seidl (Ogilvy & Mather Brazil): In Brazilia publicitatea e cultura pop

[AdStory] Fabio Seidl (Ogilvy & Mather Brazil): In Brazilia publicitatea e cultura pop

Daca multi mari creativi isi incep carierele in publicitate dupa 20 de ani, Fabio Seidl (Creative Director, Ogilvy & Mather Brazil) a intrat in industrie inca din copilarie, cand era un favorit al casting-urilor pentru reclame si aparea des in pauzele publicitare pe televizoarelor brazilienilor. Probabil statornicia e cheia succesului pentru ca peste ani Fabio inca apare la TV, de data asta prin campaniile pe care le creeaza si care nu rateaza premii la cele mai mari festivaluri de publicitate. L-am invitat pe publicitarul care isi exercita creativitatea langa cele mai faimoase plaje din lume, la Rio de Janeiro, sa ne povesteasca despre drumul care l-a dus in fruntea departamentului de creatie al agentiei care a dat lumii o multime de campanii memorabile in ultimii ani, printre care se numara si Dove – Real Beauty Sketches sau Immortal Fans. Semnatura lui Fabio poate fi gasita pe proiecte precum Red Baloon – Celeb Grammar Cops (Gold Lion pentru Promo & Activation, Cannes 2013) si Doctors Without Borders – Mianmar (Gold Lion pentru Press, Cannes 2013).  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related