Dragos Dogaru, inginerul devenit art director, devenit designer de produs

Dragos Dogaru, inginerul devenit art director, devenit designer de produs

Dupa ce-a surubarit o perioada in domeniul ingineriei tehnologice, Dragos Dogaru s-a indreptat spre publicitate si, apoi, spre design de produs.

Cei 8 ani de advertising i-a inceput la Wunderman ca art director proclamat dupa doua luni scurte de juniorat. Ca na, lucrase la cateva companii de productie publicitara in Romania si in afara, fiind la un moment dat supervisor de proiect si profesor la facultatea la care a studiat si el in Danemarca.

Au urmat Brand Support, die kunstfabrik, G2 (actuala Geometry Global), V+O Communication, United.Marketing Partner si, apoi, niciuna. Urmatoarea etapa: freelancing-ul. Designul de produs era o pasiune deja documentata pe un blog de Tumblr (de gasit si pe Facebook aici), iar studiile in inginerie n-au prins rau in crearea propriilor obiecte: sistemul de iluminat Cuplo in 2013 si rafturile modulare Billiplay in 2015. Ambele proiecte au in comun personalizarea ca arma pusa in mana consumatorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related