Aela Cotabita coordoneaza strategiile de social media in cadrul V+O Communication

Aela Cotabita s-a alaturat recent echipei V+O pe pozitia de Account Manager. Aela va coordona o parte din activitatea de comunicare pentru clienti traditionali ai agentiei, precum COSMOTE sau Global Finance, dar si toate proiectele de PR 2.0 si strategiile de social media ale V+O Communication.

Aela Cotabita este un specialist in comunicare si relatii publice cu o experienta de peste 6 ani, in care a lucrat atat direct pentru conturi din FMCG, IT&C, Auto si Luxury, cat si in PR-ul de agentie, in ultimii trei ani coordonand activitatea de comunicare atat pentru Godmother (fosta Speed Promotion) cat si pentru agentia interactiva HyperActive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Agentie de publicitate cu o experienta de 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL si digital, orientati permanent catre solutii si cu peste 1000 de evenimente implementate. Credem in engagement,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Corina Bordeianu
acum 12 ani
ce s-a intamplat cu prodigy?
Richard Jr
acum 12 ani
am avut "norocul" sa interactionez dpdv profesional cu mandra in cauza si am regretat. evident ca nu avea cum sa fie capabila sa faca fata in industrie la nivelul la care urcase din senin, pe carca unor nume mari. si eu, ca si multi altii, ne -am intrebat la un moment dat cum a ajuns totusi in niste contexte, fara sa intram aici in detaluii :-) sa-si fi dat seama partenerii...de business? speram cu totii insa sa avem parte de cat mai putine cazuri asemanatoare si sa avem parte de cat mai multi oameni de valoare.


Branded


Related