Alex Filip este noul Director de Client Service al agentiei V+O Communication

V+O Communication anunta alaturarea lui Alex Filip echipei V+O Communication, pe pozitia de Client Service Director. Alex Filip va conduce echipa agentiei, care coordoneaza comunicarea pentru clienti precum Cosmote Romania, Germanos, IKEA, Coca-Cola, Piraeus Bank sau Global Finance, si va oferi input strategic in toate activitatile de comunicare ale acestora. De asemenea, Alex va lucra indeaproape cu Lori Visa, general manager al V+O Communication, pentru diversificarea gamei de servicii pe care agentia le ofera clientilor sai.

"Sunt incantata ca Alex a decis sa ni se alature, pentru ca experienta si aptitudinile lui aduc un plus de valoare semnificativ echipei noastre. Tinand cont de planurile de consolidare strategica a echipei, venirea lui Alex a fost una naturala pentru ca impartasim aceleasi valori si avem o viziune comuna. Ii urez mult succes si sunt convinsa ca impreuna vom realiza multe proiecte de referinta", declara Lori Visa, general manager al V+O Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related