Aveti grija la litera f, se drogheaza!

Aveti grija la litera f, se drogheaza!

Era de asteptat ca petitiile isterice care au urmat dupa BAC si Evaluarea Nationala, acelea care spun ca faptele trebuie sa tina cont de parerea elevilor si, mai ales, de numarul celor care gresesc, sa atraga si niste troli fini. 

L-am gasit pe cel mai simpatic, chiar pe PetitieOnline.com, acolo unde mersul lumii poate fi schimbat cu o semnatura. Ce vrea el?

Propun predarea la scoala a "f"-ului modern si elegant in defavoarea "f"-ului urat si vechi. In schimb, am auzit din surse sigure, ca "f"-ul folosit in prezent pute, si consuma alcool, trebuie sa folosim doar litere care sunt exemple pozitive pentru copiii nostri, altfel tineretul se va prosti si mai mult iar tara asta se va duce de rapa. Tot progresul in Romania poate porni de la litera "f"!

Petitia trece prin motivatii lingvistice, sexuale si morale si are o concluzie derutanta: ”Am incredere in romani, noi stim ce facem!!! Sa nu schimbam ceva ce nu a fost niciodata stricat!”

Ea are pana acum 239 de semnaturi si cateva comentarii de la victimele f-ului, nevoiti sa suporte discriminari si abuzuri de neconceput. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related