Nu mai pierde timpul

Nu mai pierde timpul

Îți tot spui asta. Sau îți spun alții. Și când scapi de vocile din capul sau din jurul tău, intervin filosofiile din filme și cărți. Îndemnurile astea, repetate la nesfârșit, funcționează. Așa că te trezești într-o dimineață determinat să o iei pe un alt drum. Unul mai bun, mai serios, mai folositor. Unul în care timpul nu va mai fi pierdut.

Vrei să bei o cafea, dar în capul tău apare imaginea cu secundele în formă de picături de cafea care se duc în marele hău al nimicului, vrei să te uiți pe geam, dar nici asta nu te ajută să economisești eonul, tot, dar absolut tot ce îți trece prin minte se transformă doar într-o altă ruptură în buzunarul temporar al vieții tale.

Și atunci deschizi lumea minunată a internetului și te uiți la câini pe skateboard-uri. Și chiar în secunda în care aproape ai uitat de hotărârea ta sau te-ai decis că este imposibil să o pui în aplicare și aștepți o reîncarnare mai generoasă cu opțiunile, cei de la LIDA și Open University  îți amintesc că poți să faci lucruri mai bune cu timpul tău online, în loc să îl cheltuiești nesăbuit citind articolul acesta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related