Aneta Bogdan despre Brand Equity

Aneta Bogdan va sustine in cadrul Qualians doua seminarii dedicate Brand Equity in Brandingul de Servicii si Brand Equity in Brandingul de Produs. Acestea vor avea loc pe 16 martie, respectiv 5 aprilie si vor trata pozitionarea serviciilor, modul de relationare a consumatorului cu serviciile, definirea brand equity in servicii, procesele de rebranding, internal branding si brand engagement.

"Seminariile se adreseaza celor preocupati de intelegerea importantei brandingului si de cresterea calitativa a brandului lor pe o piata tot mai competitiva si aglomerata: de la directori generali, antreprenori, brand manageri si directori de marketing, PR, vanzari, la angajati pe pozitii medii si de top din departamentele de relationare cu clientii, din resurse umane sau din comunicarea interna, celor din administratia de stat care au responsabilitati in managementul relatiei cu clientii si imaginii unor institutii, dar si strategilor si directorilor de client service din agentiile de publicitate", spune Aneta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related