Apel ADC*RO: Consideram ca singura rezolvare legala a acestor situatii sta in puterea CNA-ului, iar aceasta institutie a incetat de ceva timp sa-si mai indeplineasca menirea

Apel ADC*RO: Consideram ca singura rezolvare legala a acestor situatii sta in puterea CNA-ului, iar aceasta institutie a incetat de ceva timp sa-si mai indeplineasca menirea

Catre: 
Consiliul Național al Audiovizualului

Comisia pentru cultură și media de la Senatul României
Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă de la Camera Deputaților
Administrația Prezidențiale
Guvernul României

Ca singura asociatie a oamenilor de creatie din industria publicitatii nu putem fi martori pasivi ai degradarii discursului public din media si condamnam ferm toate derapajele publice din ultima vreme, inclusiv recentele atacuri asupra colegei noastre de industrie, Raluca Feher.

Consideram ca singura rezolvare legala a acestor situatii sta in puterea CNA-ului, iar aceasta institutie a incetat de ceva timp sa-si mai indeplineasca menirea. Nu este normal sa apara presiuni asupra unor entitati private sa faca treaba pe care trebuie sa o indeplineasca statul.

Ca atare, cerem tuturor institutiilor abilitate sa analizeze activitatea CNA si sa intervina activ  si de urgenta in a debloca aceasta institutie cruciala pentru sanatatea spatiului media.

Prin prezenta ne alaturam, astfel, apelului initiat de catre organizatia ActiveWatch si asteptam o rezolvare urgenta a acestei situatii.

Cu regret,

Art Directors Club Romania

Pozitiile UAPR si IAA sunt prezentare aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related